Nobody needs mercury!”

& “Mercury? No, thanks!”

WEB SHOPS

 
"Nobody needs mercury!" webshops findes pt. i USA, Canada, Australien, New Zealand, Brasilien, Japan, Sydkorea, Frankrig, Holland, Storbritannien, Spanien, Portugal, Belgien, Tyskland, Schweiz, Østrig og Sverige ... (se udvalgte fotos nedenfor).

Klik på det relevante flag for at gå til ønskede butik. Indholdet af netbutikkerne er ens, mens valuta, forsendelsesomkostninger og afgifter/told er landespecifikke. 

Her kan du oprette konto og købe t-shirts, polo shirts, trøjer, hættetrøjer, caps (vælgs selv farve m.m.) samt cover og skins, plakater, klistermærker, krus, musemåtter, osv. med "Nobody needs mercury!" logo og slogan.

Ved selv at bruge produkterne i hverdagen og/eller forære dem til andre, bidrager du aktivt til at sprede og øge viden om den globale kviksølvforurening af mennesket og natur og støtter kampen for et verdensomspændende forbud mod alle kviksølvholdige produkter!

NOTA BENE DK:  Der findes endnu ikke en webshop i Danmark og Norge, så det bedste alternativ her, er at anvende webshoppen i Sverige, Tyskland eller Storbritannien.